Autumn leaves over Fedoraharp Lacquer Comfy Cozy

Jag har faktiskt börjat få lite kläm på det här med stämpling, så härom dagen testade jag att göra en gradientstämpling med tre lack från Depends Celebrate Personality-kollektion; röda I Like Your Style (7140), rödorangea Charm Me Up (7141) och senapsgula Believe in Me (7142). Basen är två lager av Fedoraharp Lacquer Comfy Cozy, som jag har fått från Linda. Det är ett riktigt fint lack, fräscht men lite udda. Basen är vit, och det har små glitter i grått och koppar. Två lager räckte för att få det täckande och jämnt, men det var lite svårt att applicera eftersom det var ganska tjockt och miniflaskan hade en väldigt liten pensel. Mönstret är från ÜberChic Beautys Lovely Leaves-platta, som jag tycker väldigt mycket om, och jag använde den transparenta rektangulära stämpeln från MoYou London. Jag var ganska förtjust i den här manikyren. Den var inte riktigt min vanliga stil, men ganska höstig på ett lite annorlunda vis.

In English: I am actually starting to get the hang of stamping now, so I tried a gradient stamping the other day. I used three polishes from the Depend Celebrate Personality collection; red I Like Your Style (7140), brick red Charm Me Up (7141) and mustard yellow Believe in Me (7142). The base is two coats of Fedoraharp Lacquer, that I have gotten as a gift from Linda. It is a really pretty polish, fresh, but a bit odd. The base is white and it has small glitters in grey and copper. Two coats was enough to get it nice and opaque, but it was a bit tricky to applu since it was quite thick and the pencil in the mini bottle was quite small. The pattern is from the ÜberChic Beauty Lovely Leaves plate, that I like a lot, and I used the transparent rectangular stamper from MoYou London. I quite liked this manicure. It was not typical for me, but quite autumney in a different way.

 

 

Spara

Publicerat på oktober 3, 2017, i Depend, Fedoraharp Lacquer, Glitter, Naglar i vitt, Stämpling och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Höstlöven blev JÄTTEFINA med schatteringarna i röda och gula nyanser! Jag tror att jag är alldeles för fumlig för att klara av att stämpla utan att de suddar ut sig, men någon gång borde jag ju prova. Tack för inspirationen!

  Gilla

  • Åh, så kul att du gillar det! Det har tagit mig en del övning att lyckas med stämplingen, men det var faktiskt inte mycket svårare att göra den här gradienten än att stämpla med bara en färg. Testa någon gång!

   Gilla

 2. Jättesnygg manikyr! Kul att du fått till stämplingen, är ju en teknik som lätt kan se väldigt lätt ut i 30-sekunders videor vilket sällan stämmer med verkligheten! Det gör iofs de flesta tekniker i såna där videor…

  Gilla

  • Tack! Och ja, det är jättekul att jag börjar få till snitsen på stämplingen. Det är verkligen inte lika lätt som det ser ut. Mina vänner delar Sveta Sanders-videos med mig ibland i tron att det är rimligt för en normal människa att återskapa… 😝

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: