OPI Lisbon Wants Moor OPI

Jo, ni ser rätt, det är ett rosa lack på mina fingrar! Lisbon Wants Moor OPI är ett pressprov från OPIs Lisbon-kollektion och av någon anledning så fick jag för mig att jag skulle kunna bära den under nail art. Den såg ju så fin och fräsch ut i flaskan, så det här kanske skulle kunna vara ett rosa lack som jag står ut med. Nähäpp. Så var det inte. När det väl kom på mina naglar så kändes det bara fel och jag tog bort det efter ett dygn (och längtade hem hela dagen eftersom jag vantrivdes i det). Min aversion mot rosa sitter djupt. Med det sagt så tycker jag faktiskt att det ändå är ett fint lack – på någon annan än mig!
Applikationen var typisk för ett pastellack. Det vallade sig och var svårt att få jämnt. Det krävdes tre lager för att få det att jämna ut sig.

In English: Your eyes are not deceiving you, this is me wearing a pink polish! Lisbon Wants Moor OPI is a press sample from the OPI Lisbon collection and for some reason I thought that I could wear it as a base for nail art. It looked so nice and fresh in the bottle, so maybe this would be a pink that I could stand wearing. Nope. It wasn’t. Once it was on my nails it just felt wrong and I removed it after just a day (and I longed to get home so I could remove it that whole day). My aversion to pink is deeply rooted. That said, I still think it is a pretty polish – on someone else!
The application was pretty typical for a pastel. It was quite thick and un-cooperative. It took three coats to get it opaque and even.

 

Publicerat på april 2, 2018, i Naglar i rosa, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. För mig som har kommit över min aversion mot rosa lack, och dessutom ÄLSKAR bleka nyanser så är det *hjärtögon* på det där.

    Gilla

  2. Den ser väldigt rosa ut på sista bilden, jag upplever den mer som en blek ”hudfärg”, jag tycker den är snygg i nail art.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: