OPI Tagus In That Selfie!

Härom dagen hann jag faktiskt swatcha en del av de rosa lacken som jag har fått som pressprover i OPIs Lisbon-kollektion . Det är ju inte så troligt att jag kommer att vilja bära dem själv, men jag tänker att det ju faktiskt är så att jag är ganska ensam om min rosa-aversion, så det kanske finns andra som är mer intresserade?
Hur som helst – Tagus In That Selfie! är ett ljusrosa krämlack som drar en liten aning åt persika. Det var ok att applicera, men hade en tendens att valla sig på andra och tredje lagret. Det behövdes tre lager för att få det jämnt, men det täckte egentligen på två. Jag har inget överlack på bilderna, men som ni ser har det fin glans ändå. Det här är väldigt likt You’ve Got Nata On Me från samma kollektion, vilket jag tycker är lite trist, men det här här mer rent rosa.

In English: The other day, I finally got time to swatch some of the pinks that I have gotten as press samples from the OPI Lisbon collection. It is not that likely that I will be wearing them myself, but since I know that I am quite alone in my aversion to pink, I guess some of you will want to see them?
Anyways – Tagus In That Selfie! is a light pink creme with a little touch of peach. The application was ok, but it had a tendency to be uneven in the second and third coat. I wore three coats to get it even, but it was really opaque after only two. I am not wearing top coat in these pictures, but as you can see, it has a nice shine in itself. This is very similar to You’ve Got Nata On Me from the same collection, which I think is a bit boring, but this is more of a pure pink.

 

Publicerat på april 4, 2018, i Naglar i rosa, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Här har du en till som inte gillar rosa! Trist att det alltid måste vara flera rosa med i varje kollektion

  Gilla

 2. Har inget emot rosa men då får det vara lite mer uumph i nyansen. Men nog skulle jag vilja se flera blåa och gröna varianter i kollektionerna. =)

  Gilla

  • Ja, den är lite mjäkig, det håller jag med om. Mjuk och mild och neutral. Mer variation, och särskilt mer grönt och blått (och lila!) skulle vara kul, men jag förstår samtidigt att mainstreammärkena måste tillverka det som säljer bäst. Tur att det finns indielack som är roligare!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: