Depend O2 Like an Artist (autumn 2018)

Häromdagen ramlade två höstkollektioner från Depend ner i min brevlåda (eller nåja, jag fick hämta ut dem på macken här i kvarteret), så nu börjar det kännas som att sommaren börjar lida mot sitt slut. Tur då att man får trösta sig med att höstens nagellackskollektioner ser så lovande ut! Höstkollektioner brukar i o f s alltid vara poppis hos mig, men de här var jag lite extra förtjust i! Jag börjar med att visa Like an Artist, höstens kollektion i O2-serien. Den innehåller tolv krämlack i härligt murriga höstfärger som känns lite 70-talsinspirerade. Jag gillar att det också finns några ljusa färger att ha som bas till nail art, särskilt eftersom färgerna passar så bra ihop att de inbjuder till att kombineras.
Lacken kommer att finnas i butik vecka 35, alltså om två veckor. De kommer att kosta 29 kr/styck.

In English: a few days ago, two autumn collections from Depend landed in my mailbox (well, I had to collect them at the local gas station, but still…), so now it feels like the summer is starting to draw to an end. Lucky that you can comfort yourself with such nice autumn collections! I usually like autumn collections, but I liked these a little more than usual. I’ll start by showing you Like an Artist, this autumn’s O2-series collection. It contains twelve cremes in nicely muted colours that feels a bit inspired by the 70s to me. I like that there also are som light colours that you can use as a base for nail art, especially since thes colours go so well together that you really want to combine them in nail art.
The polishes will be in the store in about two weeks and they will cost 29 SEK each.

561 medelgrått / medium grey
562 leverfärgat / liver coloured
563 tegelrött / brick red
564 dämpad mellangrön / muted medium green
565 ljust beige / light beige
566 mörkröd / dark red

567 mörkt gråblå / dark greyish blue
568 mörkgrå / dark grey
569 mörkbrun / dark brown
570 senapsgul / mustard yellow
571 medium khaki green / medium khaki green
572 ljusrosa / light pink

Publicerat på augusti 17, 2018, i Depend och märkt , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. De ser riktigt fina ut! Jag hade lite problem med mitt paket, fick det först igår fast okej och då var en av flaskorna i Like An Artist trasig så jag har lite dålig koll på hur de lacken ser ut, har inte orkat ta itu med kladdet än utan bara separerat de hela flaskorna från den trasiga. Men det ser ju absolut ut som att jag borde ta itu med det snarast!:)

  Gilla

  • Nej, så tråkigt! Det jag tyckte det var bättre när dependutskicken kom i de små lådorna. Nu skramlar lacken runt så mycket att det känns som en stor risk att något går sönder. Kan du inte maila Beatrice och fråga om du kan få en ersättare för de trasiga och kladdiga flaskorna? Det är en väldigt fin kollektion, så det kan vara värt det.

   Gilla

 2. Håller med om att det var bättre med de små lådorna, förvaringsmässigt också. I alla fall så tycker jag lacken ser fina ut. Höst och julkollektionerna är även för mig de kollektioner som brukar locka mest.

  Gilla

  • Ja, de små lådorna var perfekta att förvara lacken i! Dessutom tycker jag det känns som att det fraktas väldigt mycket luft i de stora lådorna, vilket känns fel ur miljösynpunkt.
   Men fina lack är det!

   Gilla

 1. Ping: Depend O2 571 and 572 from Like an Artist-kollektionen | Nageldraken

 2. Ping: Depend Whoever Whatever collection (autumn 2018) | Nageldraken

 3. Ping: Depend O2 561, 563 and 569 from the Like an Artist collection | Nageldraken

 4. Ping: Depend 7 day Classic Woman (autumn 2018) | Nageldraken

 5. Ping: Depend O2 565 and 566 from the Like an Artist collection | Nageldraken

 6. Ping: Depend 564 and 570 from the Like an Artist collection | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: