OPI Tokyo collection (spring 2019)

Häromdagen fick jag hem pressprover på OPIs Tokyokollektion. Det var ett tag sedan jag fick pressprover från OPI eftersom de har bytt pressrepresentant, så det var roligt att några lack hittade till min brevlåda. Den här gången fick jag lacken i genhybridversionen Infinite Shine, så det är möjligt att de inte är riktigt likadana i konsistensen som den vanliga serien. Jag misstänker att det var lite ont om pressprover, för jag fick ”bara” elva av tolv lack – vilket är helt ok! Det jag saknar är Kanpai OPI!, som ser ut att vara ett ljusblått krämlack på de bilder jag har sett.
Nåväl, kollektionen består alltså av tolv lack, varav nio är krämlack och tre är skimmer. Hälften av lacken går i olika rosa toner och den andra hälften består av gröna, blåa och ett orange lack. Föga förvånande är det den senaste halvan jag tycker är mest intressant. Färgerna är kanske inte superunika, men fina och de flesta känns väldigt våriga (kanske inte det mörkblåa skimmerlacket, men det är fint ändå, och man kan behöva lite omväxling även på våren). Det hade väl varit kul med lite mer omväxling bland finishar och färger, särskilt med tanke på att två av de rosa lacken och två av de grön-blåa lacken är väldigt lika varandra, men jag tycker ändå att det är en trevlig och vårig kollektion.

In English: I got some press samples of the OPI Tokyo collection the other day. It was a while since I got any press samples from OPI since they have changed their pr representative, so it was nice that a few polishes found their way to my mail box. This time I got them in the gelhybrid Infinite Shine formula, so they may not behave the exact same way as the regular polishes. I suspect that I got these since there were few press samples left, because I ”only” got eleven out of twelve polishes in the collection – which I am totally fine with! The one I am missing is Kanpai OPI, which looks like a light blue creme in the pictures I’ve seen.
Half of the collection are polishes in pink tones and half are blue, green and an orange. Nine are cremes and three are shimmers. I am mostly interested in the blue/green/orange half (not surprising…). The colours may not be super unique, but they are pretty and very suitable for spring (except for the dark blue shimmer, but it can be nice with some change, even in spring). It might have been nice to have a little bit more variation in colours and finishes, especially since two of the pinks and two of the blue-greens are very similar, but I still think it is a nice collection that makes me long for spring. (Sweden has been really cold the last few days, so the spring feeling we had has gone away and it feels like winter again. We have even gotten a little snow. Brr…)

 

Another Ramen-tic Evening, Rice Rice Baby, Arigato from Tokyo, Hurry-juku Get this Colour!, All Your Dreams in Vending Machines and Samurai Breaks a Nail.

Chopstix and Stones, Suzi-san Climbs Fuji-san, I’m on a Sushi Roll, How Does Your Zen Garden Grow? and Tempura-ture is Rising!.

Publicerat på april 11, 2019, i OPI och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: