Nerdlacquer Brazen

Jag fortsätter på temat ”indielack som inte längre går att få tag på”… Jag förstår att det kanske inte är det mest spännande att läsa om, men jag bloggar delvis för att dokumentera mina lack för min egen del, så jag slänger ut det här lacket i alla fall. Jag lovar att posta ett lack som fortfarande går att köpa nästa gång! Nerdlacquer har tyvärr slutat sälja lack. Amanda, som gjorde lacken, verkar ha försvunnit från lackvärlden för gott, för nu är hemsidan stängd också. Det känns ändå ok för min del, för jag har fått tag på de av hennes lack som jag verkligen ville ha.
Brazen är ett lack från en trio som hon ursprungligen gjorde med riktigt metallpulver – mässing i det här fallet. Det funkade dock inte och lacken stelnade och betedde sig konstigt, så det här är gjort med glitter och pigment som är gjorda för nagellack. Det glittrar lite mindre än versionen som det var mässingspulver i, men det känns betydligt tryggare att ha på naglarna.
Basfärgen är en smutsig olivgrön och den har små glitter i guld och svart. Jag tycker det är riktigt fint, men jag vet inte om alla håller med mig…
Jag bar tre lager och det var lätt att applicera.

In English: Here is another indie polish that is very difficult to buy anymore. I understand that it might not be the most interesting polish to read about, but one reason for my blogging is to document my manicures, so I’ll post it anyways. I will post a polish that is still available next, I promise! Unforrtunately, Nerdlacquer seems to have shut down completely. Amanda, the maker, seems to be gone from the nail polish world for good, and now the web site is taken down as well. I am ok with it, though, since I have been able to buy all of her polishes that I really wanted.
Brazen comes from a trio that she originally made with real metallic powder – brass in this case. It didn’t work, and the polished turned really thick and goopy, so this polish is made with real nail polish pigment and glitter. It is slightly less sparkly than the version that had brass powder in it, but it feels much safer to wear.
The base colour is a sort of dirty olive green and it has small glitters in gold and black. I think it is really nice, but I don’t know if it is everyone’s cup of tea.
I wore three coats and it was easy to apply.

Publicerat på december 5, 2019, i Glitter, Naglar i grönt, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. A lot of people seem to have disappeared from the Nail Polish World! I donno why????

  This is certainly a different looking polish! Interesting and different. I like it 🙂

  Gilla

  • I am glad to hear that you like it!
   I guess that there are different reasons why people disappear, but it takes a lot of time and energy to run an indie brand, and I think that most have another job as well, so for many I think it just is life that gets in the way… When it comes for bloggers/influencers, I think it is important to be clear on why you do it. If you just want to get very big very soon, you are bound to be disappointed. And it is the same there – if you really want to make it, you have to put in a lot of time and effort. I have never had that ambition, which I think is a major reason for why I have been able to keep doing it for so long. I do it for the contact with other nail nerds and to document my manicures, and with that level of ambition, I don’t have to feel much pressure. 🙂

   Gilla

   • Yeah it must be hard for them, especially if it is their passion!

    True. I don’t have many followers, views, comments or hits. But been blogging since summer 2011!!!! i enjoy it and no pressure, I think that is the important thing 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: