Depend O2 Modern Legacy collection (autumn 2020)

Ännu en fin höstkollektion från Depend! Den här är ganska dämpad i tonerna och väldigt typiskt höstig, med undantag för det knallgröna 630, som verkligen sticker ut. Jag gillar den här kollektionen! Visst hade det varit kul om det hade funnits någon annan finish än krämlack, men färgerna är mysiga och jag börjar bli sugen på höstlack nu. Hur är det för er – är ni redo att gå över till höstlack? Jag tycker i o f s att man kan ha alla färger året runt, men jag blir ändå oftast lite mer sugen på murriga färger en period i början av hösten.
Lacken kostar 35 kr/styck och finns redan i butik (jag är inte världens snabbaste bloggare…). Jag har fått dem som pressprover.

In English: Another pretty autumn collection from Depend! This one has mostly muted colours and is very autumn-y, with the exception of the bright green 630, that really sticks out. I like this collection! Sure, it would have been nice with a few other finishes than cremes, but the colours are nice and I am starting to feel like autumn polishes now. How is it for you? Are you ready for autumn colours? I do think that you can use any colour you like any time of the year, but I usually feel like more muted colours for a while during the autumn anyways.
The polishes cost 35 SEK each and are already available (I am not the world’s fastest blogger…). They were sent to me as press samples.

 

630, 631, 632, 633, 634 och 635.

 

636, 637, 638, 639, 640 och 641.

Publicerat på september 28, 2020, i Depend och märkt , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Some nice ones 😀

    Gilla

  2. Jättefina lack! Men är det bara jag eller är inte de här väldigt lika Rethink kollektionen du visade nyligen? Lite mer dämpade versioner av samma… Skulle vara kul att se en jämförelse mellan särskilt de gröna o orange lacken! 🙂

    Gilla

  1. Ping: Autumn manicure with Depend O2 634 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: