Gammalt!

Det blir lite gamla bilder för att fylla upp när jag inte har något nytt att visa. Det här är Rescue Beauty Lounge Recycle med guldspräcklig transparent nagelfolie över. Lite av en favorit faktiskt. Lacket är också, som alla RBL-lack jag har provat, jättetrevligt! Lätt att applicera och täcker bra. Synd bara att det är svindyrt och svårt att få tag på i Sverige. Jag köpte mitt via nagellacksprenumerationstjänsten Nailmail – ett fantastiskt sätt att få tag på skojiga lack som annars inte säljs här i landet! (Och en stor anledning till att min nagellackssamling har tredubblats det senaste året…)

Annonser

Posted on maj 19, 2010, in Rescue Beauty Lounge. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: