Första bilden

Eftersom världen behöver fler nagelbloggar, så tycker folk omkring mig att jag också borde ha en. Jag har nu terroriserat vänner och bekanta med bilder på mina manikyrer på Facebook under några månaders tid, och det är väl dags att sprida terrorn. Jag är svårt nagellacksberoende och har också problem med att låta mina naglar bara vara lackade. Det blir oftast någon sorts dekor också.

Drakarna kommer sig av att jag är stolt matte till en otroligt fin grön leguan, en hona vid namn Katla. Hon kommer nog att då och då få vara med på bild också när hon är extra söt.

Så jag börjar väl med en bild på min senaste manikyr, OPI Bling Dynasty med lite dekor. Eventuellt kommer jag göra den här matt om några dagar när jag börjar tröttna på den, men tycker det blev rätt fint och hyfsat diskret.

Och så måste ju Katla få vara med också. Den här bilden är från när hon i helgen fick vara ute för första gången i år. Eftersom leguaner är kallblodiga och hennes sort hör hemma i regnskogen är det jätteviktigt att hon inte blir för kall, så det är inte många dagar hon kan vara ute om året.

Visst är hon stilig!


Publicerat på maj 18, 2010, i Frihandsmålning, Katla, OPI. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Stilfullt! Nu väntar vi ivrigt på bilder på de tidigare klorna också 😉

  Gilla

 2. Så ska det se ut!
  Vi är ju flera fans som ser fram mot dina kreationer! 🙂
  Kram

  Gilla

 3. Katla måste haft en otrolig sommar i år! Varmt i över en månad!

  Jag är jätteglad att du startat din nagelblogg och lite orolig att du inte lagt upp något nytt i juli. Hoppas det är semestern som är ivägen och att du snart glädjer mig med snygga manikyrer igen! Jag har förresten köpt ett nybörjarkit med nagelfolie så vi får se om du lyckats inspirera mig till något jag kan hantera eller om jag får ett sammanbrott över det… 😀

  Gilla

  • Vad kul att du har hittat min blogg! Den är rätt ny, så det är inte så konstigt att du inte har sett den innan. Du behöver inte oroa dig för tystnaden under juli, jag har varit bortrest och inte kunnat uppdatera p g a det. Det blir nog bättre när allt återgår till vardagen i augusti. Lycka till med folien! Det är stor skillnad på hur lätthanterliga olika folier är, så jag rekommenderar att du provar några olika innan du ger upp. Det är inte så svårt när man väl lärt sig, men det kan ta lite tid… Det är jätteroligt att jag har lyckats inspirera fler till att prova folie! (Jag tycker att det är mycket lättare att hålla på med än Konad i alla fall.)

   Katla har mycket riktigt haft en bra sommar! Vi har visserligen inte varit hemma hos henne, men svärmor rapporterade att hon har varit mycket pigg, och det vittnar även förödelsen i vår bokhylla om! 😉 (Den är bra att klättra i.) Igår när vi kom hem var hon helt försvunnen, och efter mycket letande hittade vi henne sovande på köksstolarna under bordet. De har mjuka dynor som tydligen är gosigare än hennes hylla.

   Gilla

 4. Härligt att höra både att du snart är tillbaka med nya bilder och att Katla haft det bra! Jag fick hem mitt nagelfoliestartkit igår men har inte hunnit testa än. Ska bli väldigt spännande…

  Gilla

 5. Vad glad jag blir över att du vill se mina manikyrer! Jag lovar att det blir fler när vardagen kommit igång. Jag har rest runt i Kina i två och en halv vecka så det har inte blivit så mycket nagelfixande.

  Lycka till med folien! Det kommer säkert att gå bra! Jag får hålla koll på din blogg och se resultatet!

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: Min första nail art | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: