En massa nytt på en gång

Jag hann som sagt inte med att lägga upp några bilder i helgen eftersom jag var bortrest, så här kommer en liten bunt nya!

Till att börja med är det min polare Lottas naglar som blev promoveringsfina. Det är ju bara en gång i livet man får nöjet att vara superakademisk och klä upp sig till tänderna och oroa sig över att ramla omkull inför Uppsala Universitets rektor och några hundra åskådare när man backar nerför en trappa i långklänning, så då måste man ju vara extra fin! Det stör mig lite faktiskt att jag inte kan komma ihåg om och vad jag hade på naglarna när jag själv promoverades för två och ett halvt år sedan, men jag hoppas det var något snyggt!

Lotta ville i alla fall ha diskreta naglar, något jag misslyckades kapitalt med – det ligger liksom inte för mig. Men de matchade hennes tjusiga silverskor och silverväska! Det är Depend nr 106 med en mycket bråkig nagelfolie över. Det tog en enorm tid att få dit den faktiskt.

Sedan var jag ju tvungen att fixa mina egna naglar också! Jag var på Rockstad:Falun i helgen, mest för att se Sabaton måste erkännas. Det var en grymt bra konsert – som vanligt var de otroligt bra live! Men hur som helst kunde jag ju inte ha för gulliga naglar när jag var på hårdrocksfestival, så det blev Nubar Stronghold med nagelfolie över. Faktiskt diskretare än Lottans naglar, men å andra sidan ville hon inte ha mörkgrått…

Den här manikyren gjorde jag i torsdags, så igår var den sliten och det var dags att byta. Jag orkade inte anstränga mig med dekorationer, så jag passade på att testa Orly Glam Rock, som jag har fått låna av en kollega. Vi är lika nagelgalna båda två och har börjat låna lack av varandra för att dra ner på våra kostnader för inköp. Det är ett suveränt utbyte, jag får prova lack jag är lite tveksam till utan att det kostar något! Och gemensamt får vi tillgång till ett större förråd än var för sig! Hur som helst, Glam Rock är från samma kollektion som Iron Butterfly (förra inlägget) och Solid Gold, med skitsnygga matta metalliclack. Jag sneglade på Glam Rock när jag köpte de andra, men skippade den eftersom jag misstänkte att den inte skulle passa min hudton. Jag hade rätt. Det är ett jättesnyggt lack, men det är en lite för röd ton i det vilket får mina fingrar att se röda ut. Det syns inte så bra på bilden däremot, min kamera gjorde att lacket ser mer guldigt ut än det är. Egentligen är det mer kopparrött.

Sådärja, nu har jag i alla fall kompenserat helgens tystnad med lite bildspam! Dessutom kan jag skicka upp lite bilder från Sabatonkonserten också, så ni ser hur kul man har på hårdrockskonserter! Den avslutades dessutom i stil med ett riktigt pampigt fyrverkeri.

Annonser

Posted on juni 2, 2010, in Depend, Musik, Nagelfolie, Nubar, Orly. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Mina stackars naglar ser onekligen mycket fjuttiga ut tillsammans med dina… Men oj vad många komplimanger jag fick för dem 🙂

    Gilla

  1. Pingback: Folie över Nfu Oh 69 och Depend 106 « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: