Zoya Kalmia och China Glaze Dreamsicle

Jag fortsätter att testa lite lånelack från min kollega. Zoya Kalmia nedan misstänkte jag att jag inte skulle gilla, så den lackade jag bara över det tidigare lacket lite slarvigt. Det är en jättesnygg färg, men mina fingrar ser alldeles röda ut av den, så den gick bort rätt fort.

Därefter blev det en riktig manikyr med China Glaze Dreamsicle – ett helt underbart, hysteriskt glatt lack! Det hade jag nog aldrig vågat mig på att köpa, men jag älskar det! Det påminner mig om riktigt syntetiskt färgad isglass och sommar och gör mig glad. Jag piffade också upp det med överlacket Holographic Stars från Hot Topic, som är ganska gräsligt att hålla på med men har fina stjärnor. Det är en hemsk flaska som är alldeles för smal och hög och dessutom är korken för liten för att man ska kunna hantera den ordentligt. Formulan är rätt blobbig och konstig också. Jag gillar resultatet, däremot, men tyvärr börjar det redan flaga efter två dagar – fast det beror nog på att mina naglar är ganska skivade så nagellacket har sämre fäste.

Annonser

Posted on juni 4, 2010, in China Glaze, Hot Topic, Zoya. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: