Blommiga tår

Den här dekorationen fick jag inspiration till från en tutorial på YouTube som jag såg idag (men troligen inte kan hitta igen för att länka till den). Jag är inte helbra på att måla på fri hand, men är rätt nöjd ändå. Trots allt är det ju sällan någon ser ens tår på nära håll…

Lacket är China Glaze Grape Pop. Trevligt lila krämlack som täckte alldeles utmärkt på två lager och var lätt att jobba med.

Uppdatering: jag kunde ta en bättre bild i solljus idag där färgen blev mycket mer verklighetstrogen, så jag har bytt ut bilden jag laddade upp i natt.

Annonser

Posted on juni 6, 2010, in China Glaze, Frihandsmålning, Pedikyr. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. O vilka fina blommig tår! (Mina glittrar fortfarande som galningar ;))

    Gilla

  2. Tack! Jag är rätt nöjd själv! (Det är bra att göra dekorationer på stortårna f ö – man har gott om plats och kan använda höger hand till både höger och vänster fot!)
    Lotta, dina tår kommer nog att fortsätta glittra rätt länge, mitt nagellack på tårna brukar kunna sitta någon månad i alla fall. Det senaste tog jag bort för att det hade växt ut för mycket, men det var inte särskilt slitet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: