Draklack!

Jag har lyckats hitta ett nagellack som matchar Katla! Se bara:

Det är OPI Who The Shrek Are You? – ett underbart snorgrönt lack! Det är inte en färg som jag ärligt talat kan säga att jag tycker är snygg, men den är så ful att jag gillar den ändå.

Bilden på Katla är tyvärr inte så bra – vi var tvungna att fota utan blixt för att inte hennes färger skulle bli helt urblekta, så det blev rätt suddigt. Hon var rätt kvällstrött och sömnig när vi fotade och poserade väldigt snällt. Här kommer dock en bättre bild på lacket, fast utan ödla:

Insekterna är vattendekaler från Transdesign. Jag gillar dem jättemycket, de är av god kvalitet och väldigt detaljerade.

Jag fick tag på det här lacket genom en bekant i USA som var snäll nog att låta mig skicka ett paket från Transdesign hem till henne. Sedan släpade hon med sig paketet när hon åkte hem till Sverige och hälsade på. Det var kanske sista beställningen från Transdesign eftersom de har så groteskt dyr frakt numera…

(Det kan tilläggas att jag köpte lacket innan jag hörde talas om hur illa OPI beter sig mot bloggare. Fast jag var så sugen på det här lacket så jag nog hade köpt det ändå. Framöver kanske jag däremot kommer att välja andra märken om inte OPI har väldigt unika färger.)

Publicerat på juni 7, 2010, i Katla, OPI, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Haha! Vilka söta!

  Gilla

 2. Ojojoj så fina växter och så bra de matchade.
  Jag skulle också vilja köpa de fina skalbaggarna… 🙂 går det?

  Gilla

  • Ja, jag gillade verkligen skalbaggarna, men de är svåra att få tag på om inte I kan agera langare från USA igen. De är köpta från en amerikansk webshop som har infört asdyr frakt till Sverige, tyvärr.

   Gilla

 3. Det här är en av de snyggaste manikyrer jag någonsin sett. Älskar trollsländorna och fjärilarna! Katla är dessutom en stor bonus på bilderna då hon är så söt!

  Gilla

 1. Ping: OPI Fiercely Fiona « Nageldraken

 2. Ping: Utmaning! « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: