BB Couture Dragon’s Breath

Ännu en gammal bild, den här gången på BB Couture Dragon’s Breath med nagelfolie i varierande former. Det är egentligen en lite missvisande bild, lacket är mer blåaktigt än det ser ut på bilden, men min kamera fick inte till färgen rätt. Det är ett helsjysst lack i alla fall, riktig späckat med glitter som liksom ligger djupt nere i lacket och ger det djup. Normalt sett är jag inte mycket för röda naglar, men det här gillade jag!

Publicerat på juni 8, 2010, i BB Couture. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det är kul att du gör dem olika, det gör jag också ilband. Folie har jag inte försökt jobba med däremot, det verkar skoj och månne lättare än att måla för hand. Ett kameratips: fota i Raw-format, då är det lätt att gå in och ställa vitbalansen i efterhand, så att du får rätt nyans, framför allt om du har en punkt i bilden som är riktigt vit eller svart som du kan utgå ifrån. Annars får man dra färgerna i photoshop, men det är bökigare.

    Gilla

    • Tack för tipset, men tyvärr är det lite svårt eftersom jag inte har ett makroobjektiv till min systemare och därmed inte kan gå tillräckligt nära med den. Jag fotar naglarna med min kompaktkamera eftersom den tar bättre makrobilder. Jag ska se om jag kan ställa in vitbalansen bättre på den däremot, det kan ju finnas något bättre alternativ. Jag har inte heller något bra bildbehandlingsprogram till datorn utan kör med iPhoto som inte har sådana finesser. Så småningom ska jag skaffa både makroobjektiv och Aperture hade jag tänkt mig, men det får bli när ekonomin tillåter, vilket den inte gör för tillfället.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: