Uppehåll

Min dator börjar bli proppfull, så jag har planerat att lämna in den för uppdatering av hårddisken idag. Det kommer att resultera i att jag får svårt att uppdatera bloggen tills jag får tillbaka den. Men det kanske alla mina 10 läsare kan ha överseende med i några dagar? 😉

Annonser

Posted on juni 9, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: