Orly Star of Bombay och CND Effects Ice Blue Shimmer

Efter en period av mer urcyklade manikyrer (som ju kulminerade i snorgrönt) är jag sugen på stilrena varianter i lite mer dämpade färger. Den här gillade jag skarpt, även om den varken är superorginell eller särskilt avancerad. Det började med Orly Star of Bombay, men den är så väldigt mörkblå och jag är inte så förtjust i nästansvarta lack, så jag piffade upp den med effektlacket Ice Blue Shimmer från CND. Det blev väldigt trevligt, ett nästan sammetsartat blått skimmer mot den mörka bakgrunden. Jag tyckte det blev så snyggt i sig att jag inte ville fiffa för mycket, så det blev bara lite enkla vita blomklistermärken på det. F ö var båda lacken mycket trevliga att lacka med och Star of Bombay täckte nästan helt på ett lager. (Det blev två lager till slut för att få det helt jämnt.)

Annonser

Posted on juni 16, 2010, in CND, Dekaler, Orly. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

  1. O fina!!! Såna kan du för göra på mig nästa gång jag har högtidsdräkt 😉

    Gilla

  2. Passerade jag inte den vid silver och svart?

    Gilla

  3. Jag tycker att det där var riktigt fint, gillar såna där högblanka, som det är någon slags djup i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: