Marmornaglar

Mer lek med nagelfolie! Det här var en ganska besvärlig folie som inte riktigt ville sätta sig på nageln, så det tog nog 1,5 timme att få dit den. Men det var det faktiskt värt, jag är mycket förtjust i den här manikyren! Det ser ut som att mina naglar är gjorda av grön marmor… Jag hade Depends vita nr 31 under, vilket var bra eftersom det inte syns så mycket att folien inte riktigt fäste överallt.

Annonser

Posted on juni 21, 2010, in Depend, Nagelfolie. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. sååå himla snyggt!!!Jag har testat också lite med folie,kul men det tar nog lite tid för mig….få se när jag hinner igen,jag har ju dock en bebis på g denna månad,,

    Gilla

  2. Ja, det tar lite tid att fixa med… Kan nog vara svårt att kombinera med småbarnsvård. Men du får väl hoppas att du får en sån som sover mycket, så kanske du hinner fixa manikyren emellanåt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: