Mer nagelfolie

Ännu en gammal manikyr – det blir inte så mycket nagelfixande på sommaren för mig, jag har lite för mycket annat att göra. Den här gången är det en brunmarmorerad folie över Orlys Golden Maharaja. Ganska diskret, men jag gillar det ändå. Orlylacket var som vanligt trevligt att ha att göra med. Jag har nog aldrig blivit besviken på deras formula, synd bara att de inte gör så många färger som faller mig i smaken.

Annonser

Posted on juli 28, 2010, in Nagelfolie, Orly. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Otroligt snyggt! Jag gillade de slingrande mönster som blev! Du är superduktig! Mitt försök nummer två med folie var verkligen ingen höjdare så jag är mycket imponerad av dina skills på området!

  Gilla

 2. Det ser jättefint ut!

  Gilla

 3. Kanonblogg! Gillar både nagelbilderna o Katla! Vart köper man nagelfolie? Har hållt på naglar i flera år nu, men jag har på nått sätt missat folien… =)

  Gilla

 4. Tack för komplimangerna! Helnagelsmönster är lite knepigare än de transparenta folierna, men ett tips är att ha ett lack i liknande färg under så syns det inte så mycket om det inte fäster precis överallt. Och sedan är det som sagt väldigt stor skillnad på hur lättarbetade olika folier är.

  Nickan: jag har köpt mina folier på eBay, jag råkade på dem av en slump när jag surfade runt där efter nageldekor. Sök på ”nail art foil”.

  Hmmm… börjar fundera på om jag inte borde göra en liten fototutorial nästa gång jag gör folienaglar…

  Gilla

 5. Tack för snabbt svar och jag tycker verkligen att du ska göra en foto-tutorial! =) Nu ska jag smurfa in på eBay och kika va jag kan hitta…. =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: