Folien sprider sig…

Haha, nu har jag blivit omnämnd i en ”riktig” blogg för första gången! Sminkan har provat folie och nämner min blogg i snälla ordalag. Tack, jag blir jätteglad! 🙂 Det är dessutom jätteroligt att jag har fått fler att prova nagelfolie!

Annonser

Posted on juli 24, 2010, in Nagelfolie. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

 1. Hittade hit via Sminkans blogg. Blev helt klart sugen på att testa nagelfolie 🙂

  Gilla

 2. Intressant det där med hur man ser på sig själv. Jag är ju inte en ”riktig” nagelblogg enligt mig själv. ;D
  Din blogg kommer växa snabbt, det är jag övertygad om. Du gör jättefina manikyrer och så har du ju Katla som bonus!

  Gilla

  • Nog har du en riktig blogg, du har ju jättesnygga bilder och så ser den proffsig ut! Du gör f ö väldigt snygga sminkningar, måste jag säga, det är jag inte alls lika bra på. (Och har sällan tid att ägna mig åt, jag är för morgontrött för att sminka mig särskilt mycket på morgonen.)

   Kul att du tror att fler vill läsa min blogg! Jag startade den mest för att få ett eget arkiv för mina manikyrer, så det är inget jag har räknat med. Men Katla är så söt, så det är klart att hon kanske drar några extra läsare! 😉

   Gilla

 3. Skulle gärna testa om jag bara förstod var man får tag i det (jag är ingen e-bay-handlare, det måste ju gå att köpa i första hand någonstans också).

  Förresten, har din Facebook dött?

  Hälsade på en ”drakkollega” häromdagen, eller snarare två. En bodde i ett stort hus i deras trädgård och en bebbe som var riktigt söt hade sitt eget terrarium i vardagsrummet.

  Gilla

  • Tyvärr, jag har bara köpt folie på eBay, jag vet inte var man skulle få tag på det annars.

   Min facebook är inte död, bara sovande eftersom jag i stort sett varit bortrest hela juli. Det blir nog mer fart nu när jag är tillbaka i vardagen. Däremot har det inte blivit så mycket nagelbilder eftersom de har hamnat på bloggen istället.

   Ooh, drakbebis! Det måste ha varit gulligt!

   Gilla

   • Ja, det var gulligt med den lilla, även om jag ju är mer kattmänniska och klappade kattungarna mer 🙂
    Ser fram emot lite mer FB framöver då, det går bra med naglar där med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: