Zoya Tallulah

Smurfblått! Så mycket mer kan man inte säga… Ibland måste jag ju försöka mig på lite knalligare färger så jag inte fastnar i mina älskade mättade mörka gröna och blåa. Det här är Zoya Tallulah med konadstämplar från platta S1 och lite ofärgade ”rhinestones” (Vad heter det på svenska?). Jag troooor att jag stämplade med China Glaze Millennium, men är inte helt säker eftersom bilden är från 2 januari. (Innan min blogg existerade, men jag fyller ut med lite gamla bilder nu så det händer något.) Dessutom har jag gjort det matt med Essies matta överlack Matte About You. Jag är rätt nöjd med resultatet, men jag är egenligen ingen Konadfantast. Det blir ju oftast rätt snyggt, men jag tycker det är lite bökigt att hålla på med, så det är inte så ofta jag orkar.

Publicerat på juli 30, 2010, i Stämpling, Zoya. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Nej, konadstämplarna kommer inte ofta fram längre. Nyhetens behag har lagt ig och nu är de bara jobbiga. Fast det kan bli fint. Vanligast är dock att all naglar utom en blir bra och när man ska fixa den pajar allt och man får börja om från början igen…

    Gilla

  2. Håller helt med! Som tur är har jag inte köpt så himla mycket konadgrejor, det är lite för kladdigt. Och jag gillar inte att man måste rengöra med remover hela tiden vilket för min del ofta resulterar i att jag får en massa bomullsfibrer som fastnar i det torra lacket på de andra naglarna. Men det kan ju vara supersnyggt när de som kan gör det!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.