Sommartår (Depend 191)

Jag upptäckte just att jag hade missat att lägga upp den här bilden på mina tår som jag tog precis innan jag åkte till Kina. Den glömdes nog bort i packningsstöket… Hur som helst, mina tår var lite sommarängsinspirerade i juli, passande nog! Det är Depend 191 och så har jag satt dit några orangea rhinestones och målat blommorna och guldglitterprickarna på fri hand. Det blev lite kladdigt, som vanligt när jag målar på fri hand, men det syntes inte på håll… 😉 Nu har jag däremot hunnit byta nagellack på tårna redan, bilder på det nya kommer snart!


Annonser

Posted on augusti 2, 2010, in Depend, Frihandsmålning, Pedikyr. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Absolut somrigast, och man blir helt avundsjuk! Fast for min del verkar det mer passande med regnmoln….

    Gilla

  2. Tja, det är inte så himla somrigt här heller, ganska så mulet och småregnigt. Fast det känns lite konstigt att ha varit bortrest hela juli, jag har liksom missat hela den svenska sommaren på något sätt. Och du får väl öva dig på att måla på dina egna tår därborta i Skottland, du kan ju inte jobba jämt! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: