Fjälltår! (Nubar 2010)

Det blir mycket tår numera… Det var ju inte så stor ide att måla naglarna innan jag stack iväg och fjällvandrade en vecka, men tårna fick vara lite tjusiga i alla fall. Eller, ganska mycket tjusiga, faktiskt! Detta är flaklacket Nubar 2010 (deras jubileumslack) över gröna krämlacket Rescue Beauty Lounge Recycle. Det blev en väldigt läcker kombination eftersom Nubar 2010 mestadels verkar glittra i grönt och orange, vilket blev snyggt mot en grön bakgrund. Applikationen var inget problem med något av lacken, särskilt inte RBL Recycle, som alltid är en dröm att hålla på med. Jag kommer inte riktigt ihåg hur många lager det är, men jag tror att det är två lager av vardera lacket. Jag hade lite tur i alla fall, och det var sol efter bara en dags vandring, så mina fötter var inte för äckliga att fota än… 😉 Myggan på en av bilderna nedan är bara en bonus, jag såg den inte när jag fotade. Över huvud taget var det lite för soligt för att se ordentligt vad det blev för bilder, och jag var lite för lat och nöjd med att sitta i solen och insupa fjälluft för att orka bry mig, så lackets fulla glittrighet framgår inte optimalt på bilderna.

Annonser

Posted on augusti 5, 2010, in Nubar, Pedikyr, Rescue Beauty Lounge. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Det där var nog de tjusigaste tårna jag sett i sommar! Så snyggt!

    Gilla

    • Tack! Nubar 2010 är nog ett av de nagellacken jag varit mest nöjd med på sistone, det är jättesnyggt! Och i o m att det är i en klar bas blir det rätt flexibelt och kan piffa till de flesta lack!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: