Zoya Posh och Dovima

Jag hade egentligen inte tid att lacka om, men eftersom jag led så mycket av hur Del Sol Island Fever såg ut så blev det nytt ändå, men en snabb variant. Jag har inte haft mina matta lack så mycket, men de torkar ju fort så det blev två av Zoyas matta lack; röda Posh i botten med en rand av svarta Dovima. Jag gillar verkligen båda, de har ett snyggt skimmer som ger färgen djup. Dessutom är de bra pigmenterade och torkar lagom fort så man kan få till en snygg yta. (En del matta lack torkar ju så fort så man inte hinner få till det snyggt.) Jag gillar också känslan av matt nagellack, det känns lite mer olackat eftersom det inte är så slätt. Det har också hållit bra för att vara matt lack, nu är jag inne på dag 2 och det är bara en aning slitet längst ut på kanten.

Det blev bilder både i skugga och sol. Skuggbilden visar bättre hur det ser ut för det mesta, medan solbilden visar hur fint skimret är.

Annonser

Posted on augusti 5, 2010, in Zoya. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Jag tycker att matt kan vara snyggt på andra, men jag gillar inte alls känslan, jag tycker det är så fint när det känns glatt istället. Så jag lackar mitt enda matta i alla fall, lite synd kanske men man ska väl trivas antar jag. Men som sagt, när jag ser det tycker jag att det är fint. Måste nog dock försöka ”rugga” mina naglar lite, för just nu tappar jag ofta hela schoket, trots underlack. Vet inte vad som hänt, för så har det aldrig gjort förr, men det kanske är blötvädret 😛
    PS
    Jag ser fortfarande inget alls av dig på Facebook, skriver du inte där, eller är min FB underlig? (inte första gången i så fall)

    Gilla

  2. Jag har inte varit så aktiv på FB på ett tag. Det har inte hunnits med och jag har väl tappat intresset lite också. Brukar mest kolla in andras inlägg numera.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: