Nubar 2010 (igen)

Ännu mer bilder på Nubar 2010. Det är ett så sjukt snyggt lack att det förtjänar att visas över olika färger. Här testade jag det över ett svart krämlack, Orly Liquid Vinyl. Det skiftar i grönt, guld och orange och är jätteläckert! Tyvärr överlevde det inte Sonispherefestivalens kompakta blöta, så jag hann inte få så bra bilder. Ni får ursäkta att de är lite suddiga (och att mina nagelband inte hämtat sig från fjällvandringen än).

Annonser

Posted on augusti 10, 2010, in Nubar, Orly. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Det är verkligen himla snyggt. Jag borde använda mitt med men jag tvekar alltid lite innan jag plockar fram glitter- och flakelack. Tjusigt var det alla fall på dina naglar!

  Gilla

 2. Jag förstår vad du menar, men sedan jag började använda foliemetoden (http://lacquerlaine.blogspot.com/search/label/foil%20method) för att ta bort lack så tycker jag inte det är så jobbigt att ta bort glitterlack längre. Den är verkligen suverän! Har du provat? Jag använder den rätt ofta, den är bra för att få bort dekorationer också.

  Nubar 2010 är för snyggt för att stå otestat! Helt klart mitt favoritflakelack!

  Gilla

 3. Jag har testat både foliemetoden och 2010, men bara en gång vardera. ;D
  Jag tycker absolut att 2010 är fint, jag borde alltså använda det, men ingen metod gör det lätt eller roligt att ta bort glitter…

  Gilla

  • Du kan ju prova att ha på folien lite längre. Med riktigt glittriga lack brukar jag låta den sitta i 6-7 minuter och dessutom vara ganska frikostig med remover på padsen (Jag brukar klippa ett bomullspad i fyra bitar och ta en per nagel). Då brukar jag bara kunna dra bort lacket utan att gnugga alls. Hoppas det hjälper! Att ta bort flakes på vanligt sätt är verkligen ett härke!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: