OPI Suzy Says Feng Shui

För första gången på länge hade jag lite mer tid att lägga ner på naglarna (ok, egentligen inte, men man får väl prioritera) och hann dekorera lite mer. Jag fick hem dessa torkade blommor från Transdesign någon gång i våras, men har inte hunnit testa dem innan. Jag har gjort några försök med torkade blommor förut, men det har varit lite svårt att få dem på plats då de är ganska stela, men nu hade jag läst på Transdesign att man skulle fukta dem lite innan man sätter fast dem, och det gjorde stor skllinad. Det är fortfarande rätt pilligt att få dit dem eftersom de är så tunna, men de blir mycket plattare. Jag petade ner dem i lacket innan det hade torkat och förseglade sedan med tre ganska tjocka lager Seche Vite. Det blev tyvärr lite bubblor i det tjocka överlacket, men det syns inte om man inte tittar jättenoga, så jag stör mig inte på det.

Det blåa lacket är OPI Suzy Says Feng Shui från deras Hong Kong Collection. Jag gillar det – det är en ganska mild färg, men ändå klar och lite kaxig. Ganska svenska flaggan-blå, faktiskt. Det var lätt att lacka med och täckte bra på två lager. Jag gillar dessutom OPIs breda pensel, så jag är nöjd. Jag hade dessutom inget lite mer klarblått lack tidigare, så det fyllde ett hål i samlingen.

På det stora hela gillar jag den här manikyren. Detaljrikedomen och asymmetrin i de riktiga blommorna är trevlig och den blåa färgen piggar upp det så det inte blir för gulligt.

Publicerat på augusti 11, 2010, i OPI, Torkade blommor. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Väldigt fint! Du är så duktig och så tålmodig. Jag orkar inte pilla med grejer även om jag skulle vilja ha slutresultatet du får.

  Gilla

  • Tack!!! Jag tycker inte det är så farligt pyssligt faktiskt, men så har jag väl av mina vänner utnämnts till en pysselgalning också… 😉 Jag har i hela mitt liv växlat mellan olika pysselprojekt (jag har spunnit eget garn och stickat av det, broderat svartstick, gjort pärlsmycken, sytt en hel del, vävt brickband osv). Det är en skön avkoppling att skapa något konkret eftersom jag har ett väldigt teoretiskt jobb.

   Gilla

 2. Yeah! En (för mig) ny nagelblogg. Härligt!

  Gilla

 3. Ooh jättesnyggt med de torkade blommorna! Jag blev lite sugen på att prova det jag också 😀

  Gilla

 4. Riktiga 70’s-naglar enligt min mening. I like!

  Gilla

 5. Mojligen, men turkost ar ratt 70s ocksa. Och snyggare an bajsbrunt

  Gilla

 1. Ping: Utmaning! « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: