Nubar Indigo Illusion

Den här gången blev det inga dekorationer. Jag hade tänkt ge mig på lite konad i silver på det här lacket, men så skrubbade jag potatis och lacket blev kaputt så jag fick ta bort det efter bara ett dygn. Men det var gott med färskpotatis, så det var värt det! 🙂 Hur som helst, jag kladdade på det lite slarvigt för att ta kompletterande bilder idag (igår hann jag bara med bilder i dåligt dagsljus innan det dog), så att ni ändå kan få bilder i olika ljus. Det är ett så läckert lack att det är värt att se ur olika vinklar! Det är alltså Nubar Indigo Illusion, som är ett starkt duokromt lack som skiftar i massor av olika färger. Jag har lite svårt att sätta fingret på vad som är grundfärgen, det är nog mest blått men det skiftar i rosa-lila och grönt. Ibland ser det nästan grått ut också. Det är jättefint!

Annonser

Posted on augusti 17, 2010, in Nubar. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Ett av mina favoritlack!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: