Barielle Decadence

Det blev lite mer glitter den här gången, men en ganska typisk dekoration för att vara mig. Basen är Barielle Decadence, ett trevligt blågrönt (mest grönt) skimmerlack, som var lättapplicerat och täckte finfint på två lager. Jag tyckte att penseln var lite väl tunn, jag fick göra ganska många drag per nagel, men det är nog det enda som inte var riktigt bra med det. Därpå tryckte jag in en glasstjärna i lacket när det var blött och efter att det hade torkat (ordentligt, annars blir det bara kladd av alltihopa) så blev det lite folie på diagonalen. Den här folien var inte helt lätt att jobba med. Den fäste visserligen bra, men det var svårt att få den heltäckande. Och som med alla mönstrade holografiska folier som jag har prövat, så syns tyvärr inte det fina stjärnmönstret särskilt väl på nageln. Jag tog ett kort på folien så ni ser vad jag menar.

Jag var dock inte helt nöjd med resultatet, det blev för glittrigt på något sätt, så efter ett dygn tryckte jag dit en svart rand med striping tape från Transdesign. Det dämpade det hela lite, och nu tycker jag att det blev riktigt bra:

Annonser

Posted on augusti 18, 2010, in Barielle, Nagelfolie. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Jag tycker att båda var bra, men jag förstår vad du menar med att stjärnorna kommer fram dåligt. Vad händer om du har ljust lack under, typ pärlemorvitt? Bara för att se om det syns mer.

    Gilla

  2. Jag tror inte att bakgrundsfärgen gör så stor skillnad eftersom jag har märkt det här många gånger över många olika lack, men jag ska prova. Jag tror att det är så att folien lätt blir lite småknölig när man applicerar den och att det är det som orsakar det.

    Gilla

  3. Ser tjusigt ut! Jag gillar bling på naglarna även om jag inte så ofta själv orkar fixa med det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: