Sephora by OPI Cab Fare

Ännu mer gult! Jag har gult på både händer och fötter för tillfället, vilket är lite udda för att vara mig. Jag vägrar i alla fall ge upp greppet om sommaren helt, och fortsätter med somriga tår. Den här gången blev det det knallgula Cab Fare från Sephora by OPI som jag har lånat av min nagelgalna kollega. Det är ett riktigt härligt lack, soligt gult med en del skimmer i. Det var ganska skirt, men jag lade på det över ett vitt lack (Depend 31) och då räckte det med tre lager för att få det gult nog. Sedan piggades det upp med gröna hexagoner och dessutom ett lager Jade Sparkle från CND Effects för att få de ännu lite glittrigare. Jade Sparkle syntes inte så mycket mot det gula i o f s. Det blev lite för prickigt för att jag ska bli överförtjust i resultatet, men det är i alla fall glatt!

Förresten är det lite scary att se sina tår i närbild, de ser så knotiga ut. Och så ser jag att jag har kladdat lite på sidan av också… Oops.

En till bild som jag tog lite senare i bättre ljus:

In English  – just to see if anyone is interested:

Even more yellow! Both my hands and feet are yellow at the moment, which is quite odd since I don’t even like yellow.  I am refusing to give up on the summer yet, and continue my summery pedicures. This time it’s the bright yellow Cab Fare from Sephora by OPI, that I have borrowed from a collegue (who is also a nail polish maniac). It is a really lovely polish, sunny yellow with some shimmer.  It was pretty sheer, but I layered it over the white Depend no 31 and then it only took three layers to get it yellow enough. I brightened it up some more with green hexagons and a layer of Jade Sparkle from CND Effects. Jade Sparkle does not show that much against the yellow, though. It was a little too dotted for me to love the result, but at least it’s happy!

By the way – it’s a little bit scary to see a magnification of your toes, they look so bumpy. And I notice that the application was a little sloppy… Oops.

Annonser

Posted on augusti 23, 2010, in CND, Pedikyr, Sephora. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. I love this! even though I can’t read your entry, haha!

  Gilla

 2. Thanks! Nice to see that someone from outside of Sweden has found her way here! Well, honestly, I don’t think I say that much of interest, really… 😉 But I have considered to follow Nailtastic’s example and put in a short translation at the end of each post if there would be some people who would appreciate it.

  Gilla

 3. Ser ut som paskagg!

  Gilla

 4. Ja, det gör det ju! Det var därför jag inte riktigt gillade det!

  Gilla

 5. Amazing display….I mean this amazing nail design has is wonderful.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: