OPI Fiercely Fiona

Idag var jag och sambon och såg (sent omsider) senaste Shrekfilmen, och då måste jag ju matcha med OPI Fiercely Fiona från kollektionen som skapades till filmen. Jag brukar inte gilla gult, men den här färgen älskar jag! Det kanske är för att den slår lite åt grönt, vad vet jag, men jag tycker att den är jättehärlig!

Det kändes lite passande att dekorera med insekter, så jag satte dit några underbara vattendekaler från Transdesign. Jag känner mig lite fantasilös, för jag hade samma dekaler till det gröna lacket i kollektionen, som ni kan se här. Jag älskar de här dekalerna, de är så fint detaljerade och så är det kul med insekter som kontrast till alla små söta blommor som man oftast hittar på nageldekor. Att de dessutom är en dröm att hålla på med gör ju inte saken värre heller. De släpper bra från underlagspappret, fastnar bra på nageln och är robusta så de inte går sönder så lätt. Lacket var förresten också trevligt att lacka med, och täckte faktiskt på tre lager fast det är så ljust. På det stora hela är jag nöjd – den här manikyren får gärna överleva ett tag!

(Eftersom alla dekaler är olika försökte jag mig också på att fota min högerhand, vilket blev lite skakigt. Ni får ursäkta om den nedre bilden inte blev så bra…)

Lite fler och bättre bilder som jag tog senare. Ursäkta de torra och eländiga nagelbanden, jag har slarvat med nageloljan på sistone…


Annonser

Posted on augusti 22, 2010, in OPI, Vattendekaler. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Dekalerna var ju helt underbara! Jag älskar också Fiercely Fiona, det är en så udda färg.

  Gilla

 2. Ja, visst är dekalerna fina! Jag måste nog bunkra upp några fler ark vid nästa beställning, inser jag… 🙂 Kul att du också gillar Fiona, det är ju som sagt ingen standardfärg direkt.

  Gilla

 3. Underbar manikyr! Jag älskar de där dekalerna, skulle kunna tnka mig dem själv. Lacket är också underbart.

  Gilla

 4. Wow, det här var riktigt fint ju! jag är lite förvånad, för jag brukar inte gilla gult, men det här var jättefint.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: