Nfu Oh 70

Nästa vackra lack från Nfu Oh – märket jag aldrig förstår hur jag ska uttala! (Om någon har en bra ide får ni gärna ge mig ett tips.) Jag behövde något lite mer diskret till terminsstarten (alltså diskret med mina mått mätt) och den här guldgröna skönheten fick fylla det behovet. Jag piggade upp det med lite nagelfolie, men orkade inte med mer än ringfingrarna eftersom just den här folien är rätt bråkig och tar tid att få på plats. Men då syns å andra sidan färgen på lacket på de odekorerade naglarna, och det är ett rätt spektakulärt lack så det är inte så dumt! Det är en metallisk folieliknande finish som skiftar lite mellan guld och grönt. Det var inte helt lätt att applicera, tyckte jag. Lite segrinnigt på något sätt, det ville gärna kladda för mig, men å andra sidan har det hållit mycket bra. Nu har jag haft det i två dygn och det syns inte ens på det!

(Uppdatering: efter tre dagar är det obetydligt slitet längst ut på spetsarna, men fortfarande helt ok! Full pott för hållbarhet!)

Färgen var lite svår att fånga exakt. Den verkliga färgen ligger nog mittemellan de båda bilderna, möjligen lite närmare den undre än den övre i tonen, men det skiftar lite med ljusförhållandena. (Jag har lite för mycket på jobbet just nu för att orka anstränga mig för att få till en riktigt bra bild, tyvärr, men bättre en lite lite felvisande bild än ingen alls, antar jag.)

Annonser

Posted on september 1, 2010, in Nagelfolie, Nfu Oh. Bookmark the permalink. 9 kommentarer.

 1. Tjusigt! Jag har Nfu Oh#71 på naglarna nu, men det är ofotat än så länge.
  Enfu Oh tror jag det uttalas. Är väl namnet på den koreanska snubbe som har märket?

  Gilla

  • Ja, så kan man nog uttala det, det har du rätt i! Det har mest blivit ”nfghnftl” eller något liknande mummel när jag försökt hittills… 😉
   Ser fram emot att få se 71! Jag velade mellan de två, men föll förstås för den grönaste till slut.

   Gilla

 2. Oh, mycket tjusigt!!!

  Gilla

 3. Jag kan inte komma ifrån att jag älskar det här lacket. Jag har inga som helst problem med att lacka med mitt, men så har det ju faktiskt några år på nacken. Kanske spelar in

  Gilla

  • Det kan säkert vara individuellt vad man gillar för konsistens också. Men i o f s kan det kanske bli bättre när det blir lite tjockare och inte lika droppigt. Det är i alla fall klart värt det för en så snygg färg!

   Gilla

 4. Så otroligt snyggt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: