Nfu Oh 51

Jag fortsätter att testa mig igenom mina nya Nfu Oh lack, och nu har turen kommit till nr 51. Det är en lila bas med flakes och glitter i rosalila toner. Ibland kan det även skifta en aning i grönt och guld, som ni kan se på sidan av flaskan i en av bilderna, men det syns sällan på nageln. Det är mer opakt än många av de andra flakelacken och kan utan vidare bäras ensamt. Här har jag tre lager och då täckte det helt ok. Jag gillar det, men det är inte riktigt lika spektakulärt som de andra flakelacken. På lite avstånd ser det oftast mest bara ut som lila med en viss skiftning åt rosa.

Uppdatering:

Jag har nu haft det här lacket i tre dagar och började bli lite trött på det, men är lite för trött och förkyld för att orka byta, så jag mattifierade det med ett lager Essie Matte About You. Flaklack brukar bli snygga matta, och det här var inget undantag. Jag gillar det faktiskt bättre matt än blankt. Glittret syns mer och det känns lite mer originellt. Det är lite slitet eftersom jag har haft det i tre dagar, men det är som det är. Imorgon kanske jag orkar byta lack…

Annonser

Posted on september 5, 2010, in Nfu Oh. Bookmark the permalink. 8 kommentarer.

 1. Jag har 51:an jag med och det är fint. Men jag har tröttnat på flake just nu. De är för jobbiga att ta bort oavsett metod.

  Gilla

  • Jag är väl lite van vid att ha lite bök med att ta bort nagellack med alla dekorationer, så jag tycker inte det är så farligt. Däremot börjar jag känna att det är dags att testa något annat än flakies, det är bara det att de är i övervikt bland mina otestade lack… Snart kommer dock en bunt nya lack, så då får jag lite mer variation!

   Gilla

 2. Det här är ett av de finaste lacken som någonsin tillverkats vill jag påstå. 🙂

  Gilla

 3. Jag har bara använt mitt till layering och då ser man tydligt det gröna och guldiga. Mer än rött vill jag påstå. Har ett inlägg med #51 sedan långt tillbaka i arkivet. Ska nog ta och publicera det tror jag

  Gilla

 4. Gör det! Det skulle vara kul att se hur det ser ut över ett annat lack!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: