Nubar Gem

Jag har fått låna lite lack från min lackgalna kollega igen och har nu testat Nubar Gem, från deras Prismskollektion. Inte min kopp te, tyvärr. Basfärgen är gammelrosa och så är det proppfullt med holografiskt glitter. Formulan är bra. Det täckte på tre lager, men två hade nog räckt om man inte bryr sig så mycket om att det skiner igenom vid nagelkanten. Glittret är jättefint, men gammelrosa är bara inte min grej. Det är alldeles för snällt för min smak. Det är egentligen ett fint lack, men jag trivs inte alls med det, så det ryker nog snart. Glittret syns dessutom inte så mycket i vanligt inomhusljus. Den nedre delen är tagen under min halogenlampa och då är det jättefint, men hur ofta går man med fingrarna under en halogenlampa egentligen? Den övre bilden är tagen utomhus i molnigt väder, och då blev det mycket mer blaha med en gång…

Annonser

Posted on september 7, 2010, in Nubar. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Jag håller med på sätt och vis om det blah-iga i mulet väder. Men jag kan gilla det här lacket som fan ändå.Hur ofta hittar man lack som lyckas vara både diskreta och bling på samma gång? Lite hemligt liksom. 😀

  Gilla

 2. Säger som Sminkan, jag gillar att det är dirsket och blingigt på samma gång. Det är ovanligt och oväntat

  Gilla

  • Jag tror att det egentligen mest är min aversion mot rosa som får mig att inte gilla det. Det är lite läckert med det lite dolda blinget. Jag bara klarar inte riktigt av att se rosa nagellack på mina händer (har inga problem med det på andra).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: