IsaDora Spraycan Blue

Jag är som sagt inte så förtjust i Nubar Gem, men jag är så förkyld just nu att jag drar mig för att lacka om (det är lite svårt att snyta sig utan att förstöra nagellacket), så jag drog på ett lager av krackeleringslacket IsaDora Spraycan Blue över för att piffa upp det istället för att lacka om. Det blev helt ok, faktiskt. Det var rätt snyggt med lite glitter mellan sprickorna i det blå.

Publicerat på september 7, 2010, i IsaDora, Krackelerande lack, Nubar. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Blev riktigt snyggt!

    Gilla

  2. Tack! Jag blev faktiskt mer förtjust i det ju längre jag hade det. Jag tror att den enkla anledningen till att jag inte gillade Gem var att jag är lite oresonligt allergisk mot rosa. Men i kombination med blått blev det helt ok!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: