Diamond Cosmetics Decadence

Inte för att det egentligen syns så mycket av grundlacket, men det är ett trevligt lack! Diamond cosmetics är ett budgetmärke som var på Nailmail tidigare i år, och för att vara så billigt är det jättetrevliga lack. Bra pensel och lätta att applicera. Decadence är ett varmbrunt lack med lite guldigt skimmer, jättefint! Det täckte nog egentligen på två lager, men jag har tre mest för att vara på den säkra sidan. Sedan har jag marmorerat med svamp, först i guld och sedan i svart, och därefter gjort det matt med Essie Matte About You. Tyvärr har något i mitt Matte About You fällt ut sig – det har blivit vita små prickar i det som bara blir större med tiden. Ni ser dem på bilderna, de förstör tyvärr en del. Jag har ett nytt matt överlack (China Glaze Matte Magic) på väg hem, så det blir inte så många vändor till med den här flaskan – den är hur som helst nästan slut.

Nåja, om man bortser från de vita prickarna så gillar jag resultatet. Jag hade i o f s tänkt mig att det skulle bli lite jordigare och inte så guldigt, men det blev rätt snyggt i alla fall…

Publicerat på september 11, 2010, i Diamond Cosmetics. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Oerhört snyggt! Jag blir så imponerad av dina idéer och sättet du utför dem på.

  Gilla

 2. Tack! 🙂 Jag kan bara säga detsamma vad gäller dina sminkningar – jag är jätteimponerad av dem!

  Gilla

 3. Jag tänker på sagan om ringen när jag ser det där lacket 😛 Jag har ingen aning om varför, men det är fint 😛

  Gilla

  • Jag kan förstå vad du menar, faktiskt! Det är kanske för att det ser lite ut som åldrat, slitet guld. Det påminner mig om gamla kinesiska palats där gulddekoren fått stå och åldras utan renovering.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: