Nfu Oh 61

Det här var lite av en positiv överraskning. Jag har sedan tidigare Nfu Oh 65, som är en jättefin ljusblå holo med jättestark holoeffekt, så jag hade förväntat mig en stark holoeffekt av den här också. När jag fick den såg den dock rätt blaskig ut i flaskan (vilket ni ser på bilderna) och jag var beredd på att bli besviken. Men på nageln! J-lar i min lilla låda vilken holoeffekt! Den är jättetjusig! Nu använde jag dessutom Nfu Oh Aqua Base for Hologram Polish, som ska ge ännu starkare holoeffekt, och det kanske det gör också. (Jag försökte jämföra förut, men såg inte så stor skillnad, däremot.) Jag har skippat överlacket helt eftersom det tar bort lite av holoeffekten, så jag får väl se hur länge det sitter kvar. (Fast jag har en stor kartong lack från Transdesign som väntar på mig på posten, så det kanske inte kommer att sitta kvar så länge till hur som helst…)

Enda invändningen jag har är att Nfu Ohs hololack är så himla lika varann i färgen. Det här är rent silvrigt, 65 är som sagt ljusblått, och 66 (som jag inte har hunnit testa än) är svagt ljusgrönt. Egentligen är det knappt så stor skillnad att man behöver äga fler av dem. Fast man kommer inte ifrån att de är sjukt snygga! Jag har inget annat hololack som är ens i närheten av så här mycket holo!

Jag hade egentligen tänkt dekorera det, men när jag väl fick det på nageln var det så fint att jag inte nändes dölja dess skönhet…

Publicerat på september 15, 2010, i Nfu Oh. Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. De är verkligen effektfulla, men du har rätt i att de är ganska lika varandra på något sätt. Väldigt bleka färger.
  Sally Hansen har några hololack som har liknande wow-bling-effekt men mer färg. Blue Aura och Pink Rose Diamond t.ex. Om jag minns rätt nu alltså. Det finns dock en hel del SH holosar som är väldigt tråkiga och knappt har någon effekt alls, så man måste nästan ha kollat swatcher innan.

  Gilla

 2. Tack för tipset, jag ska nog kolla upp det. Det skulle vara kul med några lite mer färgstarka hololack! Var kan man köpa Sally Hansen, förresten?

  Gilla

 3. Ja, det var läckert

  Gilla

 4. Jag köper mina på eBay. Pink Rose Diamond är nog mitt favorit hololack tror jag. Kolla in den!

  Gilla

 5. Riktigt cool färg / Din frisör 😉

  Gilla

 6. Holoeffekten är helt underbar, men jag tycker appliceringen var rätt hemsk. Lacket var segt och jobbigt. Jag använder dock inte Aqua base som baslack.

  Gilla

  • Jo, det är inte lätt att applicera, det håller jag med om. Jag vet inte om Aqua base gjorde så stor skillnad heller. Det enda som verkade funka var att låta det torka lite längre mellan lagren så det andra lagret inte drog med det första. Jag tycker nog att det jämnade ut sig rätt bra till slut trots allt.

   Gilla

 7. Måste bara få säga vad fint med någon som använder uttrycket ”näns”!

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: hologradient | Nageldraken

 2. Ping: Holofredag: Nfu Oh 65 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: