Orly Halley’s Comet

Idag och igår har jag fått en hel hög med nya lack, däribland hela Orly Cosmic FX-kollektionen. Den är så himla läcker, så jag kunde inte hålla mig och lackade Halley’s Comet över mitt befintliga Nfu Oh 61. Det är ett supervackert lack, härligt blågrönt (sådär att man börjar tänka på sjöjungfrur) och med ett jättefin djup i färgen och ganska finkornigt glassfleckglitter. Det är lite duokromt och skiftar mellan ganska ljust blått och grönblått. Tyvärr ville bara inte min kamera fånga det (ingen av mina kameror faktiskt, varken kompakten eller systemaren), så det ser ut att vara mörkare blått på bilderna än det är, och det gröna kommer inte riktigt fram heller. Färgen syns bäst på det understa kortet, men det blev tyvärr suddigt istället. Jag skulle formodligen behöva fota det utomhus för att få till färgen. Men det är ett otroligt fint lack!

Jo, just det – formulan var trevlig att jobba med och det täckte på tre lager. Dessutom torkade det anmärkningsvärt fort. Men jag tycker alla Orlylack jag har testat har varit bra, så jag är inte förvånad över det.

Tyvärr  har jag haft dåligt med tid att dekorera på sistone. Lite trist, jag hoppas jag får mer tid snart. Å andra sidan klarar sig ett sånt här fint lack bra utan dekorationer.

Publicerat på september 16, 2010, i Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Himla vackert 🙂 Sådär tjusigt blågrönt.

    Gilla

  2. Och detta finns på Nailmail just nu, fram till siste september.

    Gilla

  1. Ping: Orly Halley’s Comet med dekor « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: