Orly Galaxy Girl

Ännu ett sjukt snyggt lack från Orly Cosmic FX-kollektionen (som f ö finns att köpa från Nailmail den här månaden). Färgen på Galaxy Girl är lite svårbestämd. Det är mörkt vinrött i botten med duokromt glitter i vinrött och blågrönt. Ett unikt och jätteläckert lack! Jag är lite kär i det… Det blev några små klistermärken på det också för att bryta av lite (och för att jag är lite dekorationssugen). Tre lager täckte finfint och det var bra att applicera. Även detta hade bra torktid. Svårt att fota inomhus däremot, men nu hade jag turen att faktiskt vara utomhus och ha med mig kameran idag när det var lite sol och då gick det att få till hyfsade bilder.

Annonser

Posted on september 18, 2010, in Orly. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Du fick verkligen fram den turkosa tonen i skimret. Det är alltid svårt med lack som flashar andra färger eller är duokromatiska.

    Gilla

  2. Tack, det var inte direkt ett lättfotat lack. Jag fotade det först inomhus, sedan utomhus vid mulet väder och det var inte förrän jag lyckades få lite sol på det som det kom till sin rätt. Det börjar bli lite ont om sol att fota lack i så här års…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: