Orly It’s Not Rocket Science

Vad ska man säga – ännu ett helt underbart lack från Cosmic FX-kollektionen! Det är en härligt klar gräsgrön färg med mycket glitter (men ändå helt jämn yta) och en duokrom effekt som går åt mer blågrönt. Jag är fullkomligt livsfarlig när jag är ute och cyklar med det här eftersom jag stirrar som en fåne på mina händer hela tiden. Jag älskar det! Det är jättesnyggt inomhus och utomhus är det helt otroligt vackert!

Jag ber om ursäkt för den kladdiga appliceringen på den här bilden, jag hade bråttom när jag lackade och orkade helt enkelt inte städa upp det…

Det var inte helt lättapplicerat eftersom det var lite tjockt av allt glitter, men det var helt ok. Jag har tre lager här, jag tyckte inte jag fick det jämnt på mindre. Jag var lite dekorationssugen, men lacket är så spektakulärt i sig själv så det går inte att ha för mycket plotter på, så jag petade bara i några små guldkulor (de ser ut som silver på bilderna, men de är guld) i lacket innan det hade torkat. Och lärde mig att det krävs två lager överlack för att hålla dem på plats. Jag glömde mig och hade bara ett lager på högerhanden först, och då trillade tre kulor av dagen efter så jag fick laga.

Och till sist en bild tagen i mer direkt solljus, som konstigt nog inte blev lika bra, men den visar tydligare hur lacket är uppbyggt så den fick vara med ändå.

Annonser

Posted on september 22, 2010, in Orly. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Åh ser det där lacket överallt och det kliar i fingrarna mer och mer, så himla vackert! Riktigt läckert djup i det också för den delen..

  Gilla

 2. Slå till! Det är helt underbart så du kommer inte att ångra dig! Dessutom håller det bra, jag är inne på dag 4 nu och det ser fortfarande helt ok ut, bara lite tipwear.

  Gilla

 3. det är ett mycket vackert lack! Älskar mitt!

  Gilla

 4. Awesome med pärlorna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: