Cetuem 23 och Color Club Covered in Diamonds

Jag tror jag har blivit lite bortskämd av alla läckra Cosmic FX-lack, det här lacket blev jag lite uttråkad av fast det egentligen är rätt fint. Cetuem 23 beskrevs som metallic, och den är nog lite metallisk, men inte överdrivet. Jag skulle nog ha sagt skimmer. Trevlig varm grön färg. Formulan var väl ingen höjdare, den var ganska rinnig, men ok ändå. Det luktade väldigt starkt däremot, och tog rätt lång tid på sig att torka. Det har inte heller hållit överdrivet bra, det ser redan lite slitet ut efter ett dygn.

Jag piffade upp det med Color Club Covered in Diamonds, som är ett överlack med oregelbundet glitter i en mängd olika färger (jag kan se åtminstone ljusblått, mellanblått, grönt, guld och orange på rak arm). Det är ganska fint och glittrigt, men var rätt svårt att få jämnt eftersom det var så proppat med glitter (vilket i o f s är bra).

Publicerat på september 24, 2010, i Cetuem, Color Club. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Den här har jag med! Har provat också, det ligger i arkivet. Mitt var rätt okej men jag tar bort så snabbt, oftast inom ett dygn, så slitage märks inte. Klart bästa av mina Cetuem men jag håller med om att det inte är metallic utan skimmer.

    Gilla

    • Ja, det var inte så farligt slitet egentligen, men det var värre än många andra märken. Tråkigt om det är ett av de bättre Cetuemlacken, för det var ju inte jätteimponerande även om det inte var urdåligt heller.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: