Nail Art Sunday: hologradient

Veckans bidrag till Lelas Nail Art Sunday är en hologradient i silver och svart. Jag hade NfuOh 61 som bas, maskade sedan av med nail vinyls, och svampade på en gradient med Jade Magia Negra, Jade Extasy och NfuOh 61. Avslutade med svarta facetterade studs på vänsterhanden och silverfärgade på högerhanden. Jag gjorde vänsterhanden först, men var inte helt nöjd med den och gjorde högerhanden annorlunda.

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For this week’s Nail Art Sunday I did a holo gradient in silver and black. I used NfuOh 61 as a base colour, and then applied nail vinyls to mask off a pattern before I spunged on a gradient with Jade Magia Negra, Jade Extasy and NfuOh 61. I finished it off with black faceted studs on my left hadn and silver studs on my right hand. I did my left hand first, but I wasn’t quite happy with it and did the right hand a bit differently.

Publicerat på september 21, 2014, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i grått, Nail Art Sunday, Nfu Oh, Svampning och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Bägge är suveränt snygga!

  Gilla

 2. Fantastiskt snyggt, särskilt den nedersta varianten…

  Gilla

 3. Otroligt snyggt!!!!

  Gilla

 4. Jättesnyggt! Gillar båda varianterna, men håller med om att högerhanden är snäppet bättre 🙂

  Gilla

 5. Åh, båda händerna var jättefina! Först gillade jag nog vänstern, men linjerna på den högra var himla fina också!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: