Jade Magia Negra och Mystic Gold

Så nu har även jag fallit för Jades hololack! Jag har länge letat efter ett riktigt maffigt svart holo och nu känner jag faktiskt att jag kan sluta! Magia Negra är svart på riktigt, inte grått eller brungrått, och det har riktigt ordentlig holoeffekt! Jag passade på att ha en accentnagel i guld i den här manikyren och är också lite kär i Mystic Gold. Dels älskar jag den varma guldfärgen och dels är det otroligt tjusiga regnbågar i det! Båda är så holografiska att man faktiskt även ser regnbågar i skugga och inomhusbelysning, något jag verkligen gillar. Och i solen är de fantastiska!

Applikationen var väl lite sådär, de var rätt tjocka och lite svåra att få jämna, men å andra sidan täckte de utan problem med ett lager. Jag dekorerade med lite stjärnpaljetter – guldstjärnor på Magia Negra och svarta på Mystic Gold. (De ser ut att vara silver på en del bilder, men det är bara solen som blänker i dem.)

De första bilderna är tagna i stark sol. Otroligt vackra lack!

Jag tog ett par bilder i skuggan också, för att visa att det faktiskt är riktigt holografiskt även utan stark sol.

Publicerat på augusti 2, 2012, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i guld och gult, Naglar i svart och märkt , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Oj vad avis jag blir! Superfina lack båda två!

  Gilla

 2. Jättefint! Jag blir väl också tvungen att köpa Jade-lacken tillslut, haha….

  Gilla

 3. Helga: Det är bara att skaffa egna! De finns på Llarowe!

  Linda: Ja, det blir du nog! De är superfina!

  Gilla

 4. de är enastående! älskar mina Jade! Prova att göra tunnare lager, jag körde på två på de flesta (Magia Negra hade jag tre på och även Psicodelica var nog tre ller kanske fyra lager) och jag upplevde att de var lite tjocka så att säga ”av naturen” men de tjänar på att strykas tunt. enligt mig alltså, alla är vi olika.

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: hologradient | Nageldraken

 2. Ping: Halloween och holofredag: Solnedgång över kyrkogård | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: