La Femme Única

Åh, det här här Kärlek! Jag bara älskar det här lacket! Normalt sett är jag ingen holofanatiker, men det här har en så vacker grundfärg att det är superfint även när regnbågarna inte kommer fram. Och i sol är det helt magnifikt! Stort tack till Cactus som hittade det först och tipsade mig om att det fortfarande fanns inne hos Ninja Polish! (Fast nu ser det ut att vara slut.)

Det är alltså ett nästan lite olivgrönt hololack. Jag har lite svårt att säga exakt vad det är för nyans, men det är mer gulgrönt än blågrönt i alla fall. Det är faktiskt avgjort snyggare på naglarna än i flaskan, dessutom – ovanligt nog! Formulan var en dröm! Det bara gled på, hamnade precis där jag ville ha det och skulle nog ha kunnat täcka på ett lager. Nu hade jag två, men det var mest av gammal vana och för att jag var nervös för att upptäcka senare att det inte täckte ordentligt. (Jag inser också att jag nog blev betydligt mer förtjust i det här lacket än vad Cactus var.)

Dekalen är från Kiss och köpt på Åhlens eller Kicks. Gillar den, den var tunn och fin att hålla på med och jag tycker den är väldigt fin. Det här lacket behöver inte mer dekor än så, det är så fint i sig självt.

Tyvärr är mina nagelband lite missfärgade. Det är Kleancolor Metallic Red som har varit framme, det missfärgade både naglar och nagelband.

Först en bild på hur grundfärgen ser ut i mulet väder. Fin trots avsaknad av regnbågar, tycker jag! Det har ett fint gyllene djup i färgen som jag verkligen gillar. (De här bilderna tog jag igår innan jag hade satt på dekalen.)

Så några solbilder. 🙂

Och till slut en bild på hur det ser ut i skugga. Lite regnbågar tittar fram ändå, men det är rätt diskret.

Publicerat på juli 31, 2012, i Dekaler, Holografiska/prismatiska lack, La Femme, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Jag tror mitt ligger hemma i stan och väntar på mig. Jag tycker det ska bli så spännande att jämföra med mitt eget Arawn. Färgen är underbar!

  Gilla

 2. Vad fina bilder du fick till på det! Bortsett från penseln så är det ett väldigt trevligt lack 🙂

  Roligt att jag kunde inspirera förrsten 🙂 Det står ofta på bloggarna att ”jag köpte det här efter att ha sett det på ___” men det är extremt sällan (aldrig?) mig av de svenska bloggarna som hänvisningen går till. Jag har börjat fundera på vad jag gör för fel, om mina bilder inte är bra eller så :/ Så det var väldigt roligt att för en gång skull vara den som visade nått som nån tyckte såg tillräckligt intressant ut för att köpa det själv 🙂

  Gilla

 3. Det här var ursnyggt! Ursnyggt och udda!

  Gilla

 4. Sminkan: Det ska bli kul att se hur det ser ut i jämförelse med Arawn! Hoppas de är lika, så jag kan sluta sukta efter Arawn nu när jag har Única!

  Cactus: Kul att du tycker att bilderna är fina! Jag hade tur och lyckades fånga en solglimt mellan regnet idag.
  Konstigt att inte fler hänvisar till dig, din är en av mina absoluta favoritbloggar! Du tar ju jättefina bilder som dessutom oftast är färgkorrekta – något jag uppskattar. Men ofta är det nog så att de ”nya” lacken visas på flera bloggar ungefär samtidigt, och då kanske man inte skriver ut var man såg dem först. I alla fall är det ofta så för mig.

  Nailtastic: Ja, det är roligt med ett holo i en annorlunda färg! Och det finns ju rent generellt sett för få gröna hololack i världen!

  Gilla

 5. Läckert! Nästan lika läckert som mitt Arawn. ;D

  Gilla

 1. Ping: A-England Dragon « Nageldraken

 2. Ping: Serum No5 Stormy Weather | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: