Serum No5 Stormy Weather

Jag upptäckte nyligen att de har börjat sälja nagellack på Hemköp för 20 kr styck och plockade på mig två bara av ren nyfikenhet. Färgerna var inte så spännande, men det blev ett neongult och det här, som är mörkt gråblålila. Märket heter La Femme Beauty (ej att förväxla med La Femme som bl a har gjort det trevliga olivgröna hololacket Unica). Den här färgen heter Iris. Ganska trevlig färg, men kvaliteten var väl lite vad man kan förvänta sig för det priset. Det täckte visserligen på två lager, men det var tunt och lite besvärligt att måla med och vallade sig gärna. Dessutom visade det penseldragen väldigt tydligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Däremot var det en väldigt bra färg att ha under Serum No5 Stormy Weather, som jag nyss har köpt från Ninja Polish. Det beskrivs som ”It’s Stormy Weather out there with micro white glitter, purple glitter, navy hex and silver lightning bars in a holographic gray base.” Jag trodde det skulle vara opakt på egen hand när jag köpte det, men det är det inte. Däremot är det fint till layering, och jag gillar verkligen det spridda holoskimret. Över ett ljusare lack skulle man nog se mer av de olika färgerna i glittret, men i det här fallet behövde jag något lite diskret att ha på mina studenters examinationsceremoni, så då blev det bra så här. Jag bar två lager av det och toppade med två lager Seche Vite för att få det slätt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASerum No5 skickar sina lack i rätt söta små pappaskar. Nu är jag av miljöskäl egentligen emot onödiga förpackningar, men det var ju ändå rätt sött…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I recently discovered that Hemköp, my local grocery store, have started selling nail polishes from the brand La Femme Beauty for 20 SEK. I have never heard of the brand, but I bought two bottles just to try it. This one is called Iris and is a dark greyish blurple. It covered in two coats but was thin and difficult to apply. It also showed a lot of brush strokes. However, it served nicely under Serum No5 Stormy Weather, that I just got from Ninja Polish. It is described on their website as ”It’s Stormy Weather out there with micro white glitter, purple glitter, navy hex and silver lightning bars in a holographic gray base.” I thought it would be opaque, but it isn’t. It is really nice as a top coat though, and I really like the holographic sparkle. I wore two coats of Stormy Weather and two coats of Seche Vite to get it smooth.

Publicerat på juni 9, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, La Femme Beauty, Naglar i blått, Naglar i grått, Naglar i lila, Serum No5. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Läckert!! Fin kombo! 🙂

  Gilla

 2. Tack för kommentaren på min blogg! 🙂 Vilken fin layering det blev, det ser lite ut som stormy weather och gör att man vill sitta inne och mysa med en kopp te 🙂

  Gilla

 3. Ann-Sofie: Tack!

  Sussie: Varsågod! Det var ju en jättefin nail art du hade gjort! Och visst blev det mysmurrigt? Passande nog blev det faktiskt åska precis efter att jag hade målat naglarna också… 🙂

  Gilla

 4. Riktigt snygg manikyr! Det passade ju bra med Iris under Serum No5 Stormy Weather.

  Gilla

 5. Klart värt en tjuga iaf! Å perfekt bas till SW som är urtjusig!!

  Gilla

 6. Roxcat: Ja, det blev en riktigt bra kombination!

  Little Miss Nailpolish: Ja, en tjuga var det värt! Även om jag kanske inte egentligen behövde det… 😉

  Gilla

 7. Hej! =) Jag undrar hur man går tillväga om man vill beställa serum no 5-lacken från ninja polish? Är frakten dyr och på vilket sätt betalar man, då det är en utländsk sida?

  Hälsningar, Sara

  Gilla

  • Det är jättelätt att beställa från dem. Frakten beror på hur många lack du köper, men du ser alltid fraktkostnaden innan du bekräftar beställningen. Jag betalar med Paypal, det är sjukt smidigt och känns säkert.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: