Missat 3-årsjubileum

Jag har inte så bra på det där med jubileer, men jag upptäckte just att jag har haft den här bloggen i över tre år! Det var som tusan… Första posten gjorde jag 18:e maj 2010. Det är roiigt att titta på mina första poster och se att det ändå har hänt en del sedan dess. För att inte tala om hur min nagellackssamling har växt. Jag har ju alltid haft relativt många lack, men när jag gick med i Nailmail i juni 2009 hade jag nog runt 40 lack. Nu närmar det sig 400 med stormsteg. (Med tanke på den sista tidens massiva tröstshoppande kan jag nog vara där snart…) Jag är väl inte världens flitigaste bloggare direkt, ibland tar andra delar av livet över, men det är himla roligt att mängden besök på bloggen har stigit stadigt sedan starten. Tack till er alla som läser och kommenterar – det är ju det som gör att det är roligt att fortsätta! Det, och alla vackra lack förstås! 😀

Jag upphör heller aldrig att förvånas över den uppmärksamhet mitt nagelbloggande röner i bekantskapskretsen. Själv tycker jag inte att det är en så stor grej, det är ju mest en hobby som alla andra, men det får ju en hel del uppmärkssamhet. 😉 Och jag har fortfarande lite svårt att förstå att Orly tycker att det är värt att ge lack till mig att recensera. Min blogg är ju inte direkt någon av de större…

Publicerat på juni 6, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Grattis! Och jag förstår varför Orly ger dig lack. Du skriver bra och är alltid ärlig i dina recensioner. Dessutom har du ju världens finaste Katla att visa upp då och då 🙂

  Gilla

 2. Grattis, tre år är ett tag:) Framför allt när det finns många bloggar som inte överlever tre månader;)

  Gilla

 3. Grattis!! Wow, 3 år är riktigt bra!! 🙂

  Gilla

 4. Little Miss Nailpolish: Tack!

  Lacky Corner: Tack! Vad snällt skrivet av dig! Jag försöker vara ärlig i alla fall och inte påverkas av att jag har fått lacken. Annars är det ju inte så stor vits för någon att läsa mina recensioner. 🙂

  Lelack: Tack! Jag har faktiskt inte koll på alla nya bloggar numera, det börjar bli så många! Det fanns inte lika många när jag startade.. 🙂

  Ann-Sofie: Tack! Ja, det är väl inte så illa, faktiskt… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: