Tillbaka på jobbet…

Nu har jag varit lite dålig på att blogga igen, som ni kanske har märkt… Jag började jobba igen i måndags och har dessutom kommit igång med ett syprojekt, så det har liksom inte blivit tid över till bloggen. Det är väl egentligen ok att jobba, det är bara synd att det ska ta så mycket tid! Men jag har insett att det nog får bli så att bloggandet går lite i vågor för min del. Emellanåt hinner jag bara inte med (eller prioriterat annat ;-)). Jag stressar för mycket på jobbet för det mesta, så det känns viktigt att bloggen bara ska vara kul och inget måste, och då blir det lite oregelbundet. Men jag målar och fotar naglarna, så när jag får lite tid över kommer det att ploppa upp lite nya manikyrer! Jag hoppas ni inte ger upp om mig trots mina ketchuptendenser!

Jag har dessutom fått hem en del nya, fina lack och har ännu mer på ingång (ska skicka iväg en Laylabeställning ikväll t ex), så jag kommer att ha en del att visa upp framöver!

Publicerat på augusti 9, 2012, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Klart vi inte ger upp om dig 🙂 Livet är så himla stressigt hela tiden. Själv målar jag för att stressa av.

  Gilla

  • Snällt av dig! 🙂 Jo, man stressar alldeles för mycket jämt, det är ju inte nyttigt! Jag målar också naglarna för att stressa av, det är trevligt att göra något fint! Men problemet är att jag också syr, tränar och hittar på en massa annat för att stressa av, så ibland blir det liksom bara inte tid till att blogga också! 😉

   Gilla

 2. Det är lugnt, jag vet hur det är. Själv är jag mest en ketchupflaska som är på väg att ta slut, det kommer inte så mycket även när jag har lite tid över.. =)

  Gilla

  • Det låter inget vidare. Du kanske ska låta dig själv få en liten paus tills det känns kul igen? Jag tror det är viktigt att hålla bloggen kravlös och undvika prestationsångest!
   Själv har jag en del ketchup kvar i flaskan, jag ska bara avsluta mitt syprojekt så kommer det nog lite inlägg igen! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: