Deborah Lippmann Ruby Red Slippers

Det blir t o m ett litet Nail Art Sunday-inlägg idag! Jag är annars rätt kass på att haka på både Nail Art Sunday och Holofredagarna, men nu har jag faktiskt något att visa och tid att skriva om det.

Basen på den här manikyren är två lager A-England Camelot, därefter lade jag på ett lager Deborah Lippmann Ruby Red Slippers på sniskan på delar av nageln. Fyllde sedan i konturen med ett rött nail art glitter, vilket inte syntes alls, så jag tog istället ett nail art glitter i guld. Klämde på en liten röd strasstjärna (från eBay) och sedan var det klart. Ganska enkelt, faktiskt. RRS var ett riktigt bra lack att använda till det här eftersom det var rätt lagom tätt med glitter i det.

Ruby Red Slipper består av små och stora röda hexglitter i en ganska transparent svart bas. Jag har det på tårna för tillfället och då krävdes det tre lager för att täcka. Det blir lite annorlunda mot att ha det över svart, det får ett väldigt snyggt djup i färgen och ger ett rödare intryck. De röda glittren glöder genom det svarta lacket. Tjusigt! Det är också hyggligt slätt för att vara såpass tjockt med glitter.

Det är inte helt lätt att få vettiga bilder på sina tår (och jag vet inte om folk ens gillar att se mina tår, men äh, jag vill visa lacket). Jag slängde upp foten mot väggen på balkongen för att få lite sol i lacket. Tårna är alltså lite knölade mot väggen, men lacket blev rätt fint på bilden i alla fall! 🙂

Publicerat på augusti 12, 2012, i A-England, Deborah Lippmann, Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i rött, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Nailart sunday har aldrig lockat mig, trivs inte all i nailart, men gillar att titta på andras. Holofredagarna önskar jag dock att jag orkade haka på lite oftare

  Gilla

 2. Jättefin manikyr! Jag blir rätt sugen på att skaffa Ruby Red Slippers nu..

  Gilla

 3. Kajalpennan: Jag är ju rätt mycket för nail art, så jag gillar nästan nailart sunday mer än holofredagarna, men jag är ju å andra sidan ingen holofanatiker…
  Roxcat: Det tycker jag att du ska göra, det är ett jättefint lack! De har faktiskt lyckats göra ett svart glitterlack där inte glittret dränks i det svarta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: