Jade Hypnose

Jag var lite dum när jag lackade med Jade Magia Negra och Mystic Gold. De var ju lite trixiga att applicera, men jag hade helt glömt bort att jag ju har en flaska NfuOh Aqua Base. När jag nu lackade med Jade Hypnose hade jag ett lager Aqua Base under och det funkade mycket bättre. Lite svårt att få jämnt, men helt ok. Det här är två lager (först ett tunt och sedan ett lite tjockare) och det täckte alldeles utmärkt.

Det är ett fint hololack, färgen är läcker och holoeffekten bra, men jag fastnade inte riktigt för det ändå. Det var nog lite för ljust blått för min smak, tror jag. Det är ett riktigt vackert lack, däremot, bara inte riktigt min kopp te.

Det händer så mycket i lacket att jag inte kände för att dekorera det för mycket. Det blev lite strass från Nailsupplies bara. De kallar dem för ”snowflake”, men jag tycker nog det ser ut som stjärnor, jag… Fina är de i alla fall.

Lacket höll helt ok, det chippade på dag tre, men då var jag ändå lite trött på det och ville byta till något lugnare.

Lite starkare sol:

Publicerat på augusti 14, 2012, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i blått, Nfu Oh. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. Det är så himla vackert tycker jag! Fast min flaska står ändå kvar i den oändliga högen av otestade lack :/

  Gilla

  • Det är jättevackert, men på något sätt gillade jag det nog bättre i flaskan än på mina egna fingrar.
   Ibland önskar jag att jag inte hade några otestade lack. Jag känner att jag borde använda dem i första hand, men å andra sidan har jag ju så många fina lack som jag vill ha igen också. Enda lösningen är nog att minska på inköpstakten, men det är ju inte så lätt att lyckas med alla gånger… 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: