Nubar Dark Wash Jeans

Kan det vara så att jag börjar gilla krämlack? Jag har aldrig varit så värst förtjust i krämlack, men på sistone har jag verkligen trivts i några krämmanikyrer jag har haft. Den här bara älskar jag – t o m så mycket att jag inte vill dekorera den! Dark Wash Jeans är ur Nubars Jeanskollektion som kom som efterföljare till Chanels Jeanslack. Jag skulle aldrig i livet betala Chanelpriser för ett blått krämlack, men jag är väldigt glad över att jag har det här. Det är en mjuk, dammig mörkblå som jag blir lugn av att titta på. Den är bara vacker, helt enkelt. Den blev mörkare på nageln än den såg ut att vara i flaskan, men det gör inte särskilt mycket. Den täcker på två lager och applikationen var smärtfri. Däremot chippade det redan efter ett dygn, men jag börjar fundera på om det kan vara så att Nubarlacken inte passar så bra ihop med mitt underlack från Scratch Nails. Ska pröva Nubars underlack nästa gång.

Publicerat på augusti 14, 2012, i Naglar i blått, Nubar. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Krämlack är fantastiska! Ibland är det så att man kanske glömmer bort det bland allt skimmer och glitter, men då funkar det så ypperligt fint att dra fram ett kräm då och då för att rensa paletten lite. 🙂

    Gilla

  1. Ping: Sminkans Moon of Endor « Nageldraken

  2. Ping: Hits Specialitá Jazz « Nageldraken

  3. Ping: ABC Challenge (B): Nubar Boyfriend Jeans | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: