Cetuem 193

När jag öppnade senaste paketet från Nailmail och såg det här lacket var min spontana reaktion ”hur gick det här till?”. Det här är verkligen, verkligen inte min färg. Det är i o f s en ganska fin färg. En mild gammelrosa, eller kanske lite lilarosa. I flaskan ser den ut att ha lite guldig duokrom effekt, men det syns inte mycket på nageln. Men den är alldeles för snäll för mig. Det blev ett test, några bilder och sedan åkte den av. Den kommer att ges bort till mamma. (Som i o f s inte använder så överdiskreta färger jämt heller, men hon kanske får användning för den här någon gång, vilket inte jag lär få.) Formulan var ok, tycker jag, lite rinnig men hanterbar.Däremot blev det tydliga penseldrag, det var inte så kul. Det är dock ett helt ok lack, bara inte min färg. (Jag tror att jag trodde att den skulle vara brun, det är enda förklaringen till att jag beställde den. Den ser lite mer brunaktig ut på bilderna än vad den är i verkligheten, det skulle kunna förklara saken.)

Annonser

Posted on oktober 9, 2010, in Cetuem. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Eh? Den är ju inte riktigt vad jag hade väntat mig hos dig fast ful är den väl inte heller. Jo, penseldragen… Lite thinner kanske kan göra det mer lätthanterligt?

  Du får en Sunshine Award av mig alla fall, som tröst. 😀

  Gilla

  • Oooh, min första award! Vad glad jag blir! Tack!!! 🙂

   Nej, lacket är verkligen inte min färg, jag fattar inte riktigt vad som hände med den där beställningen. Jag misstänker att penseldragen är svåra att komma undan och jag tycker inte tillräckligt mycket om färgen för att anstränga mig, så det får nog hitta ett nytt hem istället.

   Gilla

 2. Var det det enda lacket du fick hem? Vilket antiklimax i såna fall…

  Gilla

  • Som tur var fick jag hem fyra andra samtidigt som var betydligt snyggare! Och så shoppade jag kanske loss lite väl mycket generellt förra månaden, så strax innan damp 20 andra lack hem till mig i omgångar… Det fanns andra godingar att trösta sig med!

   Gilla

 3. Jag tyckte det var fint, jag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: