Nubar Citadel

Det här lacket har stått och väntat på att testas riktigt länge. Annat har kommit före och jag har inte riktigt kommit på vad jag ska ha för dekor till. Nu har jag i alla fall nyligen fått hem nya vattendekaler från eBay och testade en lite mer stilren dekor. Nubar Citadel (från Fortresskollektionen) är förstås, som alla Nubarlack, trevligt att lacka med och täckte dessutom bra på två lager. Det är en snygg, ganska rent grå färg. Lite inslag av både gult och blått beroende på ljuset. Vattendekalerna köpte jag från aline288 och de är riktigt fina. Väldigt detaljerade och av bra kvalitet så de var ganska lätta att jobba med.

Jag gillade slutresultatet i alla fall. Ibland är det trevligt med något lite mer diskret på naglarna.

Publicerat på oktober 8, 2010, i Naglar i grått, Nubar, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 17 kommentarer.

 1. Oj vilken läcker manikyr!

  Gilla

 2. Urtjusigt! I like! Passar extra mycket bra i vissa speciella sammmanhang….

  Gilla

 3. Jag håller med de andra: Himla snyggt!

  Vattendekaler har jag aldrig testat, jag skriver upp det på måste-prova-listan.

  Gilla

  • Ja, vattendekaler är kul att hålla på med. Det är lite pyssligare än klistermärken, men å andra sidan är de lättare att placera där man vill ha dem eftersom de inte fastnar på nageln direkt utan man kan flytta runt dem lite tills de har torkat.

   Gilla

 4. Ohh vad fint, dekalerna är otroligt fina!

  Gilla

 5. Tack allihopa! Jag är jättenöjd med den här manikyren själv och kan glatt konstatera att den knappt är sliten alls fast jag är inne på tredje dagen och har tillbringat helgen med att plocka svamp och vara kall och fuktig om tassarna. Jag kan nog få det att hålla ett par dar till och är faktiskt inte alls trött på det än!

  Gilla

 6. Det blev väldigt väldigt snyggt…

  Gilla

 7. Vad är vattendekaler? Hur funkar det?

  Gilla

  • Det är ungefär som klistermärken, men man klipper ut dem själv från arket och blöter upp bakgrundspappret i vatten. Därefter kan man bara dra av dekalen från pappret och sätta den på nageln. Medan den fortfarande är blöt kan man flytta runt den lite för att få den på rätt plats. När den har torkat lägger man på överlack som vanligt. Det finns ett gäng tutorials på YouTube om man söker på ”water decals”, men jag hittade ingen som jag tyckte var bra nog att länka till.

   Gilla

 1. Ping: Nubar Citadel igen « Nageldraken

 2. Ping: Nubar Citadel ännu en gång « Nageldraken

 3. Ping: Halloween: Spindlar på sten | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: